Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps
 
 
Titel: Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps
Auteur: Hassimotto, Neuza Mariko Aymoto
Genovese, Maria Inés
Lajolo, Franco Maria
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 22 (2009) nr. 5 pagina's 3 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland