Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Food composition is fundamental to the cross-cutting initiative on biodiversity for food and nutrition
 
 
Titel: Food composition is fundamental to the cross-cutting initiative on biodiversity for food and nutrition
Auteur: Burlingame, Barbara
Charrondiere, Ruth
Mouille, Beatrice
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 22 (2009) nr. 5 pagina's 5 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland