Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Xanthophyll (lutein, zeaxanthin) content in fruits, vegetables and corn and egg products
 
 
Titel: Xanthophyll (lutein, zeaxanthin) content in fruits, vegetables and corn and egg products
Auteur: Perry, Alisa
Rasmussen, Helen
Johnson, Elizabeth J.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 22 (2009) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland