Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
 
  A natural alternative to sulphur dioxide for red wine production: Influence on colour, antioxidant activity and anthocyanin content
 
 
Titel: A natural alternative to sulphur dioxide for red wine production: Influence on colour, antioxidant activity and anthocyanin content
Auteur: Salaha, Maria-Ioanna
Kallithraka, Stamatina
Marmaras, Ioannis
Koussissi, Elisabeth
Tzourou, Irini
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 21 (2008) nr. 8 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland