Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Amino acids and biogenic amines during spontaneous malolactic fermentation in Tempranillo red wines
 
 
Titel: Amino acids and biogenic amines during spontaneous malolactic fermentation in Tempranillo red wines
Auteur: Izquierdo Cañas, P.M.
García Romero, E.
Gómez Alonso, S.
Fernández González, M.
Palop Herreros, M.L.L.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 21 (2008) nr. 8 pagina's 5 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland