Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Cholesterol oxidation in traditional Mexican dried and deep-fried food products
 
 
Titel: Cholesterol oxidation in traditional Mexican dried and deep-fried food products
Auteur: Soto-Rodríguez, Ida
Campillo-Velázquez, Perla J.
Ortega-Martínez, Jorge
Rodríguez-Estrada, María T.
Lercker, Giovanni
Garcia, Hugo S.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 21 (2008) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland