Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of HPLC quantification of carotenoids in cooked green vegetables—Comparison of analytical and calculated data
 
 
Titel: Optimization of HPLC quantification of carotenoids in cooked green vegetables—Comparison of analytical and calculated data
Auteur: de Sá, Marcela C.
Rodriguez-Amaya, Delia B.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 17 (2004) nr. 1 pagina's 15 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland