Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Differences in major volatile compounds of red wines according to storage length and storage conditions
 
 
Titel: Differences in major volatile compounds of red wines according to storage length and storage conditions
Auteur: Pérez-Prieto, L.J.
López-Roca, J.M.
Gómez-Plaza, E.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 16 (2003) nr. 6 pagina's 9 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland