Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Phylloquinone and dihydrophylloquinone contents of mixed dishes, processed meats, soups and cheeses
 
 
Titel: Phylloquinone and dihydrophylloquinone contents of mixed dishes, processed meats, soups and cheeses
Auteur: Dumont, Jennine F
Peterson, James
Haytowitz, David
Booth, Sarah L
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 16 (2003) nr. 5 pagina's 9 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland