Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Empirical models for describing poultry meat lipid oxidation inhibition by natural antioxidants
 
 
Titel: Empirical models for describing poultry meat lipid oxidation inhibition by natural antioxidants
Auteur: Barretto, A.C.S.
Ida, E.I.
Silva, R.S.F.
Torres, E.A.F.S.
Shimokomaki, M.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 16 (2003) nr. 5 pagina's 8 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland