Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Fat Content of Peruvian Anchovy (Engraulis ringens), After “El Niño” Phenomenon (1998––1999)
 
 
Titel: Fat Content of Peruvian Anchovy (Engraulis ringens), After “El Niño” Phenomenon (1998––1999)
Auteur: Ayala Galdos, Marı́a Estela
Albrecht-Ruiz, Miguel
Maldonado, Alberto Salas
Minga, Jesús Paredes
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 15 (2002) nr. 6 pagina's 5 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland