Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 92 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory induced changes in olive oil (cv ‘Moroccan Picholine’) sourced from various extraction technologies and blended with refined soybean and sunflower oils. A chemometric comparative study
 
 
Titel: Physicochemical and sensory induced changes in olive oil (cv ‘Moroccan Picholine’) sourced from various extraction technologies and blended with refined soybean and sunflower oils. A chemometric comparative study
Auteur: Khtira, Adil
Gharby, Said
Sakar, El Hassan
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 92 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland