Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 92 gevonden artikelen
 
 
  Identification of key aroma-active compounds in five types of Zanthoxylum bungeanum Maxim. essential oils using a molecular sensory approach
 
 
Titel: Identification of key aroma-active compounds in five types of Zanthoxylum bungeanum Maxim. essential oils using a molecular sensory approach
Auteur: Su, Kai
Sun, Shuang
Chen, Ruiyang
Ren, Mengjia
Wang, Yanbo
Bi, Shuang
Liu, Ye
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 92 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland