Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Quantification of key aromatic compounds in plant-based yoghurt alternatives and dairy yoghurts produced using different starter cultures and citric acid and threonine supplements
 
 
Titel: Quantification of key aromatic compounds in plant-based yoghurt alternatives and dairy yoghurts produced using different starter cultures and citric acid and threonine supplements
Auteur: Nijdam, J.J.
Torrico, D.
Breitmeyer, J.
Hider, R.
Kumar, L.
Chelikani, V.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland