Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH-shift and saltwater extraction methods on the protein properties of by-product from Japanese pearl oysters (Pinctada fucata martensii): Nutritional value and structural characteristics
 
 
Titel: Effect of pH-shift and saltwater extraction methods on the protein properties of by-product from Japanese pearl oysters (Pinctada fucata martensii): Nutritional value and structural characteristics
Auteur: Geng, Jie-Ting
Zhong, Chan
Guo, Zu-Lin
Chen, Rong-Hao
Furukawa, Kodai
Shi, Ya-Fang
Wu, Hai-Yun
Osako, Kazufumi
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland