Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Changes in starch fractions and estimated glycemic index of wheat flour under different sprouting conditions
 
 
Titel: Changes in starch fractions and estimated glycemic index of wheat flour under different sprouting conditions
Auteur: Dirim, Merve Aksoy
Hamzalıoğlu, Aytül
Gökmen, Vural
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland