Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pre-fermentative cold soaking and use of different enzymes on the chemical and sensory properties of Catarratto wines
 
 
Titel: Effect of pre-fermentative cold soaking and use of different enzymes on the chemical and sensory properties of Catarratto wines
Auteur: Vitaggio, Clara
Pollon, Matteo
Schnitter, Manuel
Caraci, Valentina
Cinquanta, Luciano
Corona, Onofrio
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland