Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Amino acids based total protein versus crude protein in mixed fermented food: Case study of tarhana
 
 
Titel: Amino acids based total protein versus crude protein in mixed fermented food: Case study of tarhana
Auteur: Varol, Suleyman Anil
Karakas-Budak, Barcin
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 142 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland