Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 83 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating goji berry (Lycium barbarum L.) quality change during storage using color and fluorescence imaging system
 
 
Titel: Evaluating goji berry (Lycium barbarum L.) quality change during storage using color and fluorescence imaging system
Auteur: Chen, Qingyu
Ma, Te
Wei, Naishuo
Fan, Yunlei
Zhang, Wei
Wang, Zeyu
Tsuchikawa, Satoru
Chen, Yu
Chen, Jun
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 83 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland