Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 123 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Natural Flavor Compounds of Five Commercial Anhydrous Milk Fats via GC-TOF-MS, Aroma Recombination, and Omission Models
 
 
Titel: Characterization of Natural Flavor Compounds of Five Commercial Anhydrous Milk Fats via GC-TOF-MS, Aroma Recombination, and Omission Models
Auteur: Elbarbary, Abdelaziz
Cui, Limin
Wei, Lai
Bakry, Ibrahim A.
Huan, Huilin
Jin, Jun
Wang, Xingguo
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 123 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland