Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of physicochemical and flavor characteristics and primary on lipid oxidation of crucian carp under different cooking methods
 
 
Titel: Evaluation of physicochemical and flavor characteristics and primary on lipid oxidation of crucian carp under different cooking methods
Auteur: Ding, Jing
Chen, Yu
Zheng, Yuhui
Mei, Xiaoqing
Xu, Yusheng
Xiao, Ziqi
Lin, Hongbin
Che, Zhenming
Ding, Wenwu
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland