Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Application of two dimensional correlation Fourier Transform Infrared spectroscopy (2D-COS-FTIR) to the quantification of carbohydrates in milk powder
 
 
Titel: Application of two dimensional correlation Fourier Transform Infrared spectroscopy (2D-COS-FTIR) to the quantification of carbohydrates in milk powder
Auteur: Lafi, Abdul Ghaffar Al
Naser, Isam
Abboud, Habib
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland