Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Different thermal treatments affect the nutritional value and antioxidant activity of sardines and sprats
 
 
Titel: Different thermal treatments affect the nutritional value and antioxidant activity of sardines and sprats
Auteur: Skoczylas, Joanna
Piątkowska, Ewa
Lampová, Barbora
Doskočil, Ivo
Šmíd, Petr
Kouřimská, Lenka
Smoleń, Sylwester
Pitala, Joanna
Leszczyńska, Teresa
Kopeć, Aneta
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland