Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Multivariate Analysis of the Organic Acids Content of Gouda type Cheese during Ripening
 
 
Titel: Multivariate Analysis of the Organic Acids Content of Gouda type Cheese during Ripening
Auteur: Califano, Alicia N.
Bevilacqua, Alicia E.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 13 (2000) nr. 6 pagina's 12 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland