Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The Starch and Sugar Content of some Mexican Cereals, Cereal Products, Pulses, Snack Foods, Fruits and Vegetables
 
 
Titel: The Starch and Sugar Content of some Mexican Cereals, Cereal Products, Pulses, Snack Foods, Fruits and Vegetables
Auteur: Sánchez-Castillo, Claudia P.
Dewey, Peter J.S.
Lara, José J.
Henderson, Donna L.
de Lourdes Solano, Marı́a
James, W.Philip T.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 13 (2000) nr. 2 pagina's 14 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland