Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Determination of erythromycin, clarithromycin and N-desmethyl-erythromycin A residues in pork, beef and lamb based on a simple and fast extraction procedure followed by ultrahigh-performance liquid chromatography with triple quadrupole/linear ion trap mass spectrometry
 
 
Titel: Determination of erythromycin, clarithromycin and N-desmethyl-erythromycin A residues in pork, beef and lamb based on a simple and fast extraction procedure followed by ultrahigh-performance liquid chromatography with triple quadrupole/linear ion trap mass spectrometry
Auteur: Wang, Bo
Liu, Shuyu
Zhu, Yali
Zhang, Han
Xiong, Dan
Guan, Tianzhu
Zheng, Xiangfeng
Yang, Zhenquan
Zhang, Tao
Zhang, Genxi
Xie, Kaizhou
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland