Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Dietary enrichment with fish oil improved n–3 LC-PUFA profile in aquacultured Sardinella brasiliensis fillet” [J. Food Compos. Anal., vol. 127, March 2024, 105978]
 
 
Titel: Corrigendum to “Dietary enrichment with fish oil improved n–3 LC-PUFA profile in aquacultured Sardinella brasiliensis fillet” [J. Food Compos. Anal., vol. 127, March 2024, 105978]
Auteur: Scheuer, Fernanda
Owatari, Marco Shizuo
Brasil, Elenice Martins
Sterzelecki, Fabio Carneiro
Wagner, Roger
Xavier, Ana Carolina
de Souza, Marisa Pereira
Monteiro, Caio Ramalho
Magnotti, Caio
Fracalossi, Débora Machado
Cerqueira, Vinicius Ronzani
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland