Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of potent odorants in northern Thai fermented black and yellow soybeans (thua nao) using solvent-assisted flavor evaporation, aroma extract dilution analysis techniques and omission studies of aroma reconstitution models
 
 
Titel: Characterization of potent odorants in northern Thai fermented black and yellow soybeans (thua nao) using solvent-assisted flavor evaporation, aroma extract dilution analysis techniques and omission studies of aroma reconstitution models
Auteur: Mathatheeranan, Pakavit
Wongprasert, Thanakorn
Wang, Yi
Fang, Mingchih
Lu, Ting-Jang
Suppavorasatit, Inthawoot
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland