Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Assessing the retention of capsaicin and capsanthin compounds in chilli (Capsicum annuum L.) genotypes during storage
 
 
Titel: Assessing the retention of capsaicin and capsanthin compounds in chilli (Capsicum annuum L.) genotypes during storage
Auteur: Poornima, HP
Srivastava, Arpita
Sharma, Vinod K.
Harikrishna,
Kundu, Aditi
Singh, Khushboo
Parihar, B.R.
Mangal, Manisha
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 127 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland