Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 79 gevonden artikelen
 
 
  The potential of near–infrared spectroscopy as a rapid method for quality evaluation of cassava leaves and roots
 
 
Titel: The potential of near–infrared spectroscopy as a rapid method for quality evaluation of cassava leaves and roots
Auteur: Chaiareekitwat, Sawittree
Mahayothee, Busarakorn
Rungpichayapichet, Parika
Khuwijitjaru, Pramote
Nagle, Marcus
Latif, Sajid
Müller, Joachim
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland