Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of phenolic and volatile compounds changes during vinegar production using spontaneous fermentation of different prickly pear (Opuntia ficus-indica)-based matrices
 
 
Titel: Investigation of phenolic and volatile compounds changes during vinegar production using spontaneous fermentation of different prickly pear (Opuntia ficus-indica)-based matrices
Auteur: Ben Hammouda, Mouna
Azabou, Samia
DurĂ¡n-Guerrero, Enrique
Attia, Hamadi
Castro, Remedios
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland