Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Deep learning based on the Vis-NIR two-dimensional spectroscopy for adulteration identification of beef and mutton
 
 
Titel: Deep learning based on the Vis-NIR two-dimensional spectroscopy for adulteration identification of beef and mutton
Auteur: Wang, Li
Liang, Jing
Li, Fei
Guo, Tao
Shi, Yanli
Li, Fadi
Hao, Shengyan
Xu, Hui
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland