Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Classification of Algerian olive oils: Physicochemical properties, polyphenols and fatty acid composition combined with machine learning models
 
 
Titel: Classification of Algerian olive oils: Physicochemical properties, polyphenols and fatty acid composition combined with machine learning models
Auteur: Issaad, Fatima Zohra
Abdessemed, Ala
Bouhedjar, Khalid
Bouyahmed, Hani
Derdour, Mouna
Ouffroukh, Karima
Fellak, Ahmed
Dems, Mohamed Abd Salem
Chihoub, Salah
Bechlem, Radouane
Mahrouk, Abdelkader
Houasnia, Mourad
Belaidi, Amine
Moumed, Khaled
Sebai, Zohir
Saidani, Faiza
Akmouche, Houria
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland