Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Influence of hot-air and infra-red pretreatments on oxidative stability, physicochemical properties, phenolic and fatty acid profile of white and black chia seed (Salvia hispanica L.) oil
 
 
Titel: Influence of hot-air and infra-red pretreatments on oxidative stability, physicochemical properties, phenolic and fatty acid profile of white and black chia seed (Salvia hispanica L.) oil
Auteur: Sundar, Shyam
Singh, Balwinder
Kaur, Amritpal
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland