Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different drying methods on the physical characteristics and non-volatile taste components of Schizophyllum commune
 
 
Titel: Effects of different drying methods on the physical characteristics and non-volatile taste components of Schizophyllum commune
Auteur: He, Zedong
Shen, Qiulian
Wang, Lingyan
Fan, Xuejing
Zhuang, Yongliang
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland