Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 139 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of odor-active compounds in Dahongpao Wuyi Rock Tea (Camellia sinensis) by sensory-directed flavor analysis
 
 
Titel: Characterization of odor-active compounds in Dahongpao Wuyi Rock Tea (Camellia sinensis) by sensory-directed flavor analysis
Auteur: Wang, Baosong
Yu, Mingguang
Tang, Yuan
Wang, Ying
Xia, Tianze
Song, Huanlu
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 139 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland