Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave heating on physicochemical properties, protein composition and structure, and micromorphology of camel and bovine milk samples
 
 
Titel: Effect of microwave heating on physicochemical properties, protein composition and structure, and micromorphology of camel and bovine milk samples
Auteur: Zhang, Jiaying
Wang, Shuangshuang
Lu, Qingdan
Kong, Lingqi
Ge, Wupeng
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland