Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of the differences among Langya flavor Baijiu and strong and soy sauce flavor Baijiu by targeted flavor analysis
 
 
Titel: Comparative analysis of the differences among Langya flavor Baijiu and strong and soy sauce flavor Baijiu by targeted flavor analysis
Auteur: Li, Ting
Wang, Juan
Xu, Bingzheng
Sun, Huibin
Liu, Hongqin
Wang, Danqing
Shen, Yi
Wu, Jihong
Zhang, Jinglin
Huang, Mingquan
Li, Hehe
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland