Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the effect of steaming times on lipid composition of pork belly based on lipidomics technology
 
 
Titel: Analysis of the effect of steaming times on lipid composition of pork belly based on lipidomics technology
Auteur: Bi, Jicai
Li, Yang
Yang, Zhen
Li, Bian
Gao, Yueyue
Ping, Chunyuan
Chen, Zhuo
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland