Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes in water mobility and taste substances of cooked Tan lamb meat after chilled storage
 
 
Titel: Dynamic changes in water mobility and taste substances of cooked Tan lamb meat after chilled storage
Auteur: Bi, Yongzhao
Shan, Qimei
Luo, Ruiming
Bai, Shuang
Ji, Chen
Wang, Yongrui
Gao, Shuang
Guo, Jiajun
Hu, Xiaolei
Dong, Fujia
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 117 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland