Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high-pressure processing on the bioaccessibility of phenolic compounds from cloudy hawthorn berry (Crataegus pinnatifida) juice
 
 
Titel: Effect of high-pressure processing on the bioaccessibility of phenolic compounds from cloudy hawthorn berry (Crataegus pinnatifida) juice
Auteur: Lou, Xinman
Xiong, Juanjuan
Tian, Huaixiang
Yu, Haiyan
Chen, Chen
Huang, Juan
Yuan, Haibin
Hanna, Milford
Yuan, Long
Xu, Huaide
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland