Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Determination of higenamine and tretoquinol in spices by solid phase extraction-isotope internal standard-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
 
 
Titel: Determination of higenamine and tretoquinol in spices by solid phase extraction-isotope internal standard-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry
Auteur: Yan, Yonghuan
Lian, Kaoqi
Lv, Pin
Ai, Lianfeng
Zhang, Haichao
Zhang, Yan
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland