Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of novel umami-active peptides from Stropharia rugoso-annulata mushroom and in silico study on action mechanism
 
 
Titel: Characterization of novel umami-active peptides from Stropharia rugoso-annulata mushroom and in silico study on action mechanism
Auteur: Chen, Wanchao
Li, Wen
Wu, Di
Zhang, Zhong
Chen, Hui
Zhang, Jinjing
Wang, Chenguang
Wu, Ting
Yang, Yan
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 110 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland