Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  TransFatty Acids in Dairy and Meat Products from 14 European Countries: The TRANSFAIR Study
 
 
Titel: TransFatty Acids in Dairy and Meat Products from 14 European Countries: The TRANSFAIR Study
Auteur: Aro, A.
Antoine, J.M.
Pizzoferrato, L.
Reykdal, O.
van Poppel, G.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 11 (1998) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland