Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sequential fermentation with four non-Saccharomyces and Saccharomyces cerevisiae on nutritional characteristics and flavor profiles of kiwi wines
 
 
Titel: Effect of sequential fermentation with four non-Saccharomyces and Saccharomyces cerevisiae on nutritional characteristics and flavor profiles of kiwi wines
Auteur: Li, Shiqi
Bi, Pengfei
Sun, Nan
Gao, Zhiyi
Chen, Xiaowen
Guo, Jing
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 109 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland