Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 57 gevonden artikelen
 
 
  The use of lemon juice and its role on polyunsaturated fatty acids and cholesterol oxides formation in thermally prepared sardines
 
 
Titel: The use of lemon juice and its role on polyunsaturated fatty acids and cholesterol oxides formation in thermally prepared sardines
Auteur: de Carvalho, Isabella Oliveira Alves Moreira
de Oliveira, Vanessa Sales
Chávez, Davy William Hidalgo
Gamallo, Ormindo Domingues
Castro, Rosane Nora
Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland
Sampaio, Geni Rodrigues
Torres, Elizabeth Aparecida Ferraz da Silva
Saldanha, Tatiana
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland