Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Seasonality as experienced in the market and the resulting variation in the amino acid and elemental composition of chub mackerel (Scomber colias)
 
 
Titel: Seasonality as experienced in the market and the resulting variation in the amino acid and elemental composition of chub mackerel (Scomber colias)
Auteur: Motta, C.
Rego, A.
Cardoso, C.
Coelho, I.
Gomes-Bispo, A.
Afonso, C.
Prates, J.A.M.
Castanheira, I.
Bandarra, N.M.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland