Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative analysis of caprolactam in sauce-based food using infrared spectroscopy combined with data fusion strategies
 
 
Titel: Quantitative analysis of caprolactam in sauce-based food using infrared spectroscopy combined with data fusion strategies
Auteur: Zhu, Jingyi
Fan, Xia
Han, Lu
Zhang, Chong
Wang, Jiahong
Pan, Leiqing
Tu, Kang
Peng, Jing
Zhang, Mingzhi
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland