Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of nutritional quality and nutrient compositions of three edible tissues from different sourced cultured female mud crabs (Scylla paramamosain)
 
 
Titel: Comparison of nutritional quality and nutrient compositions of three edible tissues from different sourced cultured female mud crabs (Scylla paramamosain)
Auteur: Wang, Futian
He, Jie
Jiang, Shaotong
Lin, Lin
Lu, Jianfeng
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland