Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Changes of characteristic sugar, fatty acid, organic acid and amino acid in jujubes at different dry mature stages
 
 
Titel: Changes of characteristic sugar, fatty acid, organic acid and amino acid in jujubes at different dry mature stages
Auteur: Fu, Li
Yang, Junnan
Shang, Hongli
Song, Jianxin
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 104 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland